• Αναζήτηση
 • Συρία: Η αντιπολίτευση υποθέτει ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε χημικά όπλα στο Αφρίν

  Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της συριακής αντιπολίτευσης Νασρ Χαρίρι εικάζει ότι δεν πιστεύει τις πληροφορίες ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε χημικά όπλα κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεών της στο Αφρίν της Συρίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της συριακής αντιπολίτευσης Νασρ Χαρίρι δήλωσε ότι δεν πιστεύει τις πληροφορίες ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε χημικά όπλα κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεών της στο Αφρίν της Συρίας.

  Συριακά και κουρδικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα γιατρούς από το Αφρίν, μετέδωσαν το Σάββατο ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με συμπτώματα δηλητηρίασης από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι τουρκικές δυνάμεις.

  «Δεν το άκουσα από αξιόπιστες πηγές, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι οι τουρκικές δυνάμεις δεν θα χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα» είπε ο Χαρίρι μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik, στο περιθώριο της Συνόδου του Μονάχου για την Ασφάλεια.

  Σύμφωνα πάντα με τον Χαρίρι, οι μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού δεν διαθέτουν και δεν θα έκαναν χρήση χημικών όπλων.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk