• Αναζήτηση
 • Λονδίνο: Άνοιξε και πάλι ο σταθμός μετρό Oxford Circus (video)

  Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Oxford Circus, στο κεντρικό Λονδίνο. Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ πλήθος κόσμου εθεάθη να τρέχει μακριά από το σημείο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Άνοιξε και πάλι ο σταθμός του μετρό Oxford Circus, στο κεντρικό Λονδίνο. Λίγο νωρίτερα, ο σταθμός είχε εκκενωθεί, καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς. Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ πλήθος κόσμου εθεάθη να τρέχει μακριά.

  Σύμφωνα με τη Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον σταθμό Oxford Circus, ο οποίος είναι κεντρικός και σε ιδιαίτερα εμπορική περιοχή, με σκοπό να διερευνήσουν ένα «περιστατικό».

  Αναφορές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία υπογραμμίζει ότι αντιμετωπίζει το συμβάν ως «τρομοκρατικό». Διευκρινίζει, όμως, ότι έως τώρα δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματισμοί.

  Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών ενημέρωσε ότι «ο σταθμός είναι προσωρινά κλειστός, παρακαλείσθε να μείνετε μακριά από το σημείο».

  Παράλληλα, οι συρμοί δε σταματούν στον συγκεκριμένο σταθμό προσωρινά.

  Ρεπόρτερ του BBC σημείωσε ότι είδε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος μακριά από τον σταθμό. «Οι άνθρωποι έκλαιγαν και ούρλιαζαν».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk