• Αναζήτηση
 • Νέο λογότυπο για την F1 στο Abu Dhabi

  Ένα νέο λογότυπο αποκτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Παρελθόν θα αποτελέσει πολύ σύντομα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα λογότυπα στον πλανήτη. Πρόκειται για αυτό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, το οποίο και αντικατασταθεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

  Μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 επέλεξε το Abu Dhabi για την ανεπίσημη πρεμιέρα του νέου λογοτύπου.

  Πρόθεση της Liberty Media και του προέδρου του αμερικανικού κολοσσού, Chase Carey, είναι το νέο λογότυπο να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας εποχής για την Formula 1.

  «Σκεφτήκαμε πως το νέο λογότυπο θα ήταν ένας καλός τρόπος να αναδείξουμε τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που θα οδηγήσει το άθλημα σε μια νέα θέση».

  «Σεβόμενοι τη σημερινή μορφή του αθλήματος δεν επιχειρούμε να το αλλάξουμε, αλλά να του προσφέρουμε επαναστατικά χαρακτηριστικά και ενέργεια σε ένα σπορ που είναι εξαιρετικό».

  «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το εμπλουτίσουμε και να το βελτιώσουμε ώστε να επιτρέψουμε στους θεατές να συμμετέχουν με τρόπους που στο παρελθόν δεν ήταν διαθέσιμοι», δήλωσε ο επικεφαλής της Liberty Media και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk