• Αναζήτηση
 • Συγγνώμη από οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το πανό με το Πολυτεχνείο

  Το πανό των οπαδών της κυπριακής ομάδας για την επέτειο του Πολυτεχνείου προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Ένας φίλαθλος των «πορτοκαλί» ζητάει τώρα συγνώμη από τους Έλληνες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για το φιλοχουντικού περιεχομένου πανό που ανάρτησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο την Ομόνοια στο πλαίσιο του κυπριακού πρωταθλήματος την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, ένιωσε ο φίλαθλος της κυπριακής ομάδας, Δημήτρης Χανδριώτης, ο οποίος είναι διευθυντής του Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου.

  Σε επιστολή του στον Τύπο ο κ. Χανδριώτης ανέφερε ότι ως γνήσιος φίλαθλος της ομάδας το θλιβερό περιστατικό «έχει αμαυρώσει την ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ». Απευθυνόμενος στα συμβούλια του σωματείου και της εταιρείας ο κ. Χανδριώτης τόνισε: «Αν τύχει και έχει ο ΑΠΟΕΛ μας αγώνα την 21η Απριλίου, να περιμένουμε και το πανό «Ζήτω η 21η Απριλίου 1967″; Έλεος, κύριοι!».

  Όπως σημείωσε, οι ενέργειες και των δύο συμβουλίων, του σωματείου και της εταιρείας, σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν άμεσες: α) απόσυρση του πανό από ομάδα ατόμων ορισμένη από τα δύο συμβούλια, που μέσα στα καθήκοντά τους είναι ο έλεγχος των πανό και των συμβόλων που περιέχονται σε αυτά και που τόσες τιμωρίες και πρόστιμα επέφεραν στον ΑΠΟΕΛ και, β) ανακοινώσεις καταδίκης και αποκλεισμού από αγώνες της ομάδας μας και από τα δύο συμβούλια εκείνων των λίγων που προσβάλλουν με τα πανό και τα σύμβολα αυτά τον ΑΠΟΕΛ.

  Παράλληλα, ο κ. Χανδριώτης εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για την σιγή του επίσημου ΑΠΟΕΛ, εταιρείας και σωματείου, «που δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με τους ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας, ή μήπως συμφωνούν μαζί τους;», ενώ καταλήγοντας τόνισε πως «ό,τι και να συμβαίνει, η 17η Νοεμβρίου 2017 αποτελεί μια ντροπιαστική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ».

  Αθλητισμός