• Αναζήτηση
 • Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η απολογία του Χιμένεθ

  Αναβολή για την Παρασκευή (24/11) πήρε η απολογία του Μανόλο Χιμένεθ στον αθλητικό δικαστή της Super League, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε κι έλαβε την αναβολή επειδή θέλει να απολογηθεί αυτοπροσώπως, κι αυτό δεν μπορούσε να γίνει την Πέμπτη, λόγω του αγώνα της Ένωσης με τη Ριέκα για τους ομίλους του Europa League.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναβολή για την Παρασκευή (24/11) πήρε η απολογία του Μανόλο Χιμένεθ στον αθλητικό δικαστή της Super League, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

  Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε κι έλαβε την αναβολή επειδή θέλει να απολογηθεί αυτοπροσώπως, κι αυτό δεν μπορούσε να γίνει την Πέμπτη, λόγω του αγώνα της Ένωσης με τη Ριέκα για τους ομίλους του Europa League.

  Ο Ισπανός προπονητής κινδυνεύει, βάσει του κατηγορητηρίου, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από έναν έως έξι μήνες και πρόστιμο από 5.000 έως 40.000 ευρώ, ενώ με χρηματική ποινή 90.000 ευρώ απειλείται και ο σύλλογός του.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk