• Αναζήτηση
 • Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες Σκουρτόπουλου στην Εθνική

  Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τους τρεις συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της εθνική ανδρών ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

  Οι Γιάννης Ελευθεριάδης, Θανάσης Μολυβδάς και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιάννης Καλαμπόκης θα πλαισιώνουν το προπονητικό επιτελείο της εθνικής, ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 της Κίνας.

  Η «επίσημη αγαπημένη» ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στις 24 Νοεμβρίου με πρώτη αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, στο Λέστερ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (27/11) υποδέχεται στο Ηράκλειο το Ισραήλ.

  Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

  «Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη, όπως εξάλλου όλη αυτή που ξεκινάμε με τον θεσμό των προκριματικών και έπρεπε να βρούμε κάποιους συνεργάτες που να είναι διαθέσιμοι, αλλά να έχουν και παραστάσεις. Καταλήξαμε σε ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη.

  Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι μέλος των επιτελείων των Εθνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Θανάσης Μολυβδάς έχει διατελέσει και στο παρελθόν στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών. Ο Γιάννης Καλαμπόκης, τέλος, συμμετείχε ως παίκτης στο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική το 2009, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και πέραν των τεχνικών ζητημάτων θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας επαφές, καταλήξαμε σε συμφωνία για τους ρόλους που θα υπάρξουν και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk