• Αναζήτηση
 • «Χοντρό» επεισόδιο Βράνιες – Χιμένεθ στα Σπάτα

  Μεγάλη ένταση φαίνεται πως υπήρξε κατά το φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, την Πέμπτη, με πρωταγωνιστές τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Ογκνιέν Βράνιες! Όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας ο στόπερ της Ένωσης επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, όταν ο τελευταίος τον αντικατέστησε μετά… παρατηρήσεων, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του εν λόγω φιλικού.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μεγάλη ένταση φαίνεται πως υπήρξε κατά το φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, την Πέμπτη, με πρωταγωνιστές τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Ογκνιέν Βράνιες!

  Όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας ο στόπερ της Ένωσης επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, όταν ο τελευταίος τον αντικατέστησε μετά… παρατηρήσεων, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του εν λόγω φιλικού.

  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας zurnal.rs, μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 27χρονος αμυντικός να ζητήσει τον λόγο από τον Χιμένεθ με πολύ άσχημο τρόπο και έχοντας χάσει τελείως την ψυχραιμία του!

  Το ρεπορτάζ τονίσει επίσης πως ο Βράνιες επιχείρησε να κινηθεί προς το μέρος του προπονητή του, όμως τον συγκράτησαν συμπαίκτες και άνθρωποι της ομάδας.

  Ο Βράνιες αμέσως μετά από αυτή του την «έκρηξη» φέρεται να έδειξε μετανιωμένος, συνομιλώντας με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας, θα απολογηθεί και ενώπιον όλης της ομάδας.

  Χωρίς πάντως να είναι σίγουρο πως θα «γλιτώσει» το πρόστιμο, βάσει των όσων προβλέπει και ο εσωτερικός κανονισμός της ΑΕΚ, που υπογράφηκε πρόσφατα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk