• Αναζήτηση
 • Πέρισιτς: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας»

  «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα θα έχει τύχη» υπογράμμισε ο κροάτης επιθετικός» τόνισε ο κροάτης επιθετικός.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ιβάν Πέρισιτς ήταν απ’ τους καλύτερους παίκτες της Κροατίας στο χθεσινό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ και ο ακραίος επιθετικός της Ίντερ, στάθηκε στην πίεση που άσκησαν οι Κροάτες απ’ το πρώτο λεπτό του ματς.

  «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας απ’ το πρώτο λεπτό κι αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Κάναμε ένα φανταστικό ματς, νομίζω ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση στα προκριματικά» τόνισε αρχικά ο Πέρισιτς και συνέχισε: «Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στον Πειραιά, για να πάρουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Περιμένουμε εχθρική ατμόσφαιρα στην έδρα της Ελλάδας και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ξεκίνημα του αγώνα».

  «Αν μάλιστα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα θα έχει τύχη» υπογράμμισε ο κροάτης επιθετικός.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk