• Αναζήτηση
 • Την τιμωρία της ΑΕΚ ζητά ο Ολυμπιακός

  Επίσημη καταγγελία για τα επεισόδια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», ζητώντας την τιμωρία των γηπεδούχων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την τιμωρία της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη του «ντέρμπι των Δικεφάλων» ζητά ο Ολυμπιακός, με επίσημη καταγγελία που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

  Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσκόμισαν οπτικό υλικό και βίντεο από τα επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων με τις αστυνομικές δυνάμεις και ζητούν την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ, τιμωρία της έδρας για 2-4 αγωνιστικές και επιβολή προστίμου 50.000 έως 250.000 ευρώ.

  «Να προβείτε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές για τις άνω πειθαρχικές παραβάσεις» αναφέρει η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  Παράλληλα, οι «Πειραιώτες» ζητούν την τιμωρία τόσο του διαιτητή, όσο και του παρατηρητή της αναμέτρησης, σε περίπτωση που δεν έχουν σημειώσει τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα. «Να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν αποτυπώσει με ακρίβεια τα ως άνω πραγματικά περιστατικά στις οικίες εκθέσεις τους, ως όφειλαν με βάση τις κείμενες διατάξεις» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk