• Αναζήτηση
 • Η Τσέλσι διώχνει τον Κόντε τον οποίο ορέγεται η Μίλαν

  Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, αντί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Αντόνιο Κόντε για ενίσχυση της πρωταθλήτριας Αγγλίας, φαίνεται πρόθυμος να τον αντικαταστήσει, τερματίζοντας πρόωρα την συνεργασία τους. Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και σύμφωνα με αυτά ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη ζητήσει από τη διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, να ξεκινήσει επαφές για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο, στο τέλος της σεζόν. Από την πλευρά του ο Κόντε φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ιταλία και ήδη, λέγεται, πως είναι σ' επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, αντί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Αντόνιο Κόντε για ενίσχυση της πρωταθλήτριας Αγγλίας, φαίνεται πρόθυμος να τον αντικαταστήσει, τερματίζοντας πρόωρα την συνεργασία τους.

  Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και σύμφωνα με αυτά ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη ζητήσει από τη διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, να ξεκινήσει επαφές για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο, στο τέλος της σεζόν.

  Από την πλευρά του ο Κόντε φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ιταλία και ήδη, λέγεται, πως είναι σ’ επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk