• Αναζήτηση
 • Με πολλές απουσίες η πρώτη προπόνηση της Εθνικής

  Με απουσίες ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εν όψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος ήταν απόντες, καθώς αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή ως το τέλος της ημέρας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με απουσίες ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εν όψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

  Οι Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος ήταν απόντες, καθώς αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή ως το τέλος της ημέρας.

  Οι Τοροσίδης, Κουρμπέλης (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ρέτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν την Κυριακή με τους συλλόγους τους, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

  Ως προς τον Ρέτσο, ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο για αυτό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό.

  Αθλητισμός