• Αναζήτηση
 • Στο δικαστήριο ο Μουρίνιο για υπόθεση φοροδιαφυγής

  Δικαστικές περιπέτειες για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε το πρωί της Παρασκευής την πόρτα δικαστηρίου της Μαδρίτης, κατηγορούμενος για υπόθεση φοροδιαφυγής, κατά τη θητεία του στη Ρεάλ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δικαστικές περιπέτειες για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο  τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε το πρωί της Παρασκευής την πόρτα δικαστηρίου της Μαδρίτης, κατηγορούμενος για υπόθεση φοροδιαφυγής, κατά τη θητεία του στη Ρεάλ.

  Η εισαγγελία της Μαδρίτης άσκησε δίωξη κατά του Μουρίνιο για φορολογική απάτη ύψους 3.3 εκατομμυρίων ευρώ στο διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο των «Μερένχες», δηλαδή από το 2010 έως το 2013.

  Η διεύθυνση οικονομικού εγκλήματος της Μαδρίτης παρουσίασε στον δικαστή καταγγελία κατά του πρώην προπονητή ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης για δύο αδικήματα κατά του Δημοσίου, αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της εισαγγελίας.

  Από την πλευρά του ο Μουρίνιο δηλώνει αθώος στις κατηγορίες  Η απάντηση του Πορτογάλου προπονητή ήταν πως από το 2010 έως και το 2013, δηλαδή του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο και ερευνάται, έχει καταβάλει σε φορολογία περί τα 26 εκατ. ευρώ.

  Αθλητισμός