• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Πέτρος Μάνταλος

  Σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού στο αριστερό γόνατο υπεβλήθη την Τρίτη ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος περνά πλέον σε ρυθμούς αποθεραπείας. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον αρχηγό της Ένωσης, αλλά αυτό που προέχει είναι η απρόσκοπτη αποκατάσταση και η ομαλή επιστροφή του στα γήπεδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού στο αριστερό γόνατο υπεβλήθη την Τρίτη ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ, ο οποίος περνά πλέον σε ρυθμούς αποθεραπείας. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον αρχηγό της Ένωσης, αλλά αυτό που προέχει είναι η απρόσκοπτη αποκατάσταση και η ομαλή επιστροφή του στα γήπεδα.

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

  «Ο αρχηγός της ομάδας μας Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε αρθροσκοπική αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου. Ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο αύριο.»

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk