• Αναζήτηση
 • Σφάζονται Μελάνια – Ιβάνα Τραμπ για τον τίτλο της πρώτης κυρίας (βίντεο)

  Την έντονη αντίδραση της Μελάνια Τραμπ προκάλεσε μια ατάκα την πρώην συζύγου του αμερικανού προέδρου. Ο λόγος; Ο τίτλος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την έντονη αντίδραση της Μελάνια Τραμπ προκάλεσε μια ατάκα την πρώην συζύγου του αμερικανού προέδρου. Ο λόγος; Ο τίτλος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

  Η Ιβάνα, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning America» του δικτύου ABC News, για την προώθηση του βιβλίου της με τίτλο «Raising Trump», διεκδίκησε τον τίτλο της «πρώτης κυρίας», αστειευόμενη και γελώντας. Κάτι που, όμως, δεν άρεσε καθόλου στη Μελάνια.

  «Έχω το απευθείας τηλέφωνο του Λευκού Οίκου αλλά δεν θέλω να καλέσω γιατί εκεί είναι η Μελάνια», εξηγεί η πρώην σύζυγος του Τραμπ, υποδηλώνοντας τις συνομιλίες με τον πρώην σύζυγό της. «Και δεν θέλω να προκαλέσω ζήλια ή κάτι παρόμοιο, γιατί εγώ είμαι βασικά η πρώτη γυναίκα του Τραμπ. Οκ; Εγώ είμαι Πρώτη Κυρία», πρόσθεσε γελώντας.

  Η Μελάνια Τραμπ δε γέλασε καθόλου, όμως, σχολίασε η εκπρόσωπός της, Στέφανι Γκρίσαμ.

  «Η κυρία Τραμπ έχει κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι για τον Μπάρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει πολύ που ζει στην Ουάσινγκτον και νιώθει τιμή για τον ρόλο της ως πρώτης κυρίας των ΗΠΑ» εξήγησε η Γκρίσαμ, σύμφωνα με το CNN.

  «Προτίθεται να κάνει χρήση του τίτλου της και του ρόλου της για να βοηθά τα παιδιά και όχι για να πουλάει βιβλία. Σαφώς και δεν υπάρχει καμιά βάση σε αυτή τη δήλωση μιας πρώην. Δυστυχώς, αυτό γίνεται για να προκληθεί θόρυβος με στόχο την προσέλκυση της προσοχής και την προβολή», πρόσθεσε.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk