• Αναζήτηση
 • Μπαγκλαντές: 12 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι σε ναυάγιο προσφύγων

  Τραγική εξέλιξη είχε η προσπάθεια προσφύγων, Ροχίνγκια, να γλιτώσουν από την βία που υφίστανται στη Μιανμάρ. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός πλεούμενου με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας Ροχίνγκια που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν τη Μιανμάρ, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή του Μπανγκλαντές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τραγική εξέλιξη είχε η προσπάθεια προσφύγων, Ροχίνγκια, να γλιτώσουν από την βία που υφίστανται στη Μιανμάρ. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός πλεούμενου με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας Ροχίνγκια που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν τη Μιανμάρ, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή του Μπανγκλαντές.

  Στο πλεούμενο «επέβαιναν σχεδόν εκατό άνθρωποι», όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλαουντίν Ναγιάν, αξιωματικός της ακτοφυλακής του Μπανγκλαντές.

  Νωρίτερα, αξιωματικοί της ακτοφυλακής και της συνοριοφυλακής του Μπανγκλαντές ανέφεραν ότι διασώθηκαν συνολικά 13 από τους επιβαίνοντες στο πλεούμενο αυτό που ανατράπηκε στις εκβολές του ποταμού Ναφ, ο οποίος αποτελεί φυσικό σύνορο μεταξύ της Μιανμάρ και του Μπανγκλαντές.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk