• Αναζήτηση
 • Μέρκελ: Στις 18 Οκτωβρίου ξεκινούν οι συζητήσεις με FDP και Πράσινους

  Στις 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβερνητικής πλειοψηφίας και κυβέρνησης ανακοίνωσε τη Δευτέρα η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, με τις συνομιλίες να προαναγγέλλονται περίπλοκες καθώς θα πρέπει να ενώσουν τους συντηρητικούς, τους φιλελεύθερους και τους Πράσινους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στις 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβερνητικής πλειοψηφίας και κυβέρνησης ανακοίνωσε τη Δευτέρα η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, με τις συνομιλίες να προαναγγέλλονται περίπλοκες καθώς θα πρέπει να ενώσουν τους συντηρητικούς, τους φιλελεύθερους και τους Πράσινους.

  Η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της καγκελαρίου και οι βαυαροί σύμμαχοί της της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) θα «προσκαλέσουν κατ’ αρχάς το FDP (φιλελεύθεροι) και μετά τους Πράσινους στις 18 Οκτωβρίου για χωριστές συνομιλίες.

  Στη συνέχεια, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν διερευνητικές συνομιλίες με όλους τους εταίρους», δήλωσε η καγκελάριος απευθυνόμενη σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk