Γεύμα εργασίας Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Γεύμα Εργασίας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τη Διοίκηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Γεύμα Εργασίας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τη Διοίκηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤ (Πρόεδρος κ. Ν. Καραμούζης, Αντιπρόεδροι κ.κ. Γ. Χαντζηνικολάου, Π. Θωμόπουλος, Β. Ράπανος και τα μέλη Α. Κυριάκου, Steve Banner), και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ΕΤΕ κ. Λ. Φραγκιαδάκης και της Eurobank κ. Φ. Καραβίας παρέθεσαν γεύμα εργασίας στην ΄Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο οποίο συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θ. Βενιάμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Μαρτίνος, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ι. Κούστας, και κ. Ι. Λύρας. Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης από την Ένωση Εφοπλιστών η Διευθύντρια κ. Αικ. Πέππα, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κ. Αντωνόπουλος και από την ΕΕΤ η Γενική Γραμματέας κ. Χ. Απαλαγάκη.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για τη σύγχρονη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τις προοπτικές της, καθώς επίσης για τη συνδρομή των δύο κλάδων (ναυτιλιακού και τραπεζικού) στην ανάκαμψη των δεικτών της ελληνικής οικονομίας και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς της εντός και εκτός Ελλάδος. Τα δύο μέρη εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk