Νέα Δημοκρατία: Σκληρή απάντηση Σαμαρά σε Μεϊμαράκη

Άμεσα απάντησε ο κ. Σαμαράς σε όσα του καταλόγισε ο κ. Μεϊμαράκης και ο πρώην πρωθυπουργός μέσω συνεργατών του πέρασε στην αντεπίθεση. Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έλεγαν μεταφέροντας την άποψη του πρώην πρωθυπουργού ότι ο λαός της Νέας Δημοκρατίας ένιωσε εχθές πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ότι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού.

Άμεσα απάντησε ο κ. Σαμαράς σε όσα του καταλόγισε ο κ. Μεϊμαράκης. Ο πρώην πρωθυπουργός μέσω συνεργατών του πέρασε στην αντεπίθεση.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έλεγαν μεταφέροντας την άποψη του πρώην πρωθυπουργού ότι «ο λαός της Νέας Δημοκρατίας ένιωσε εχθές πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού».

«Ο Αντ. Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».

Στη συνέχεια συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά θέτουν τα εξής ερωτήματα:

«Τι εξυπηρετούν, γιατί το κάνουν, γιατί εμπλέκουν τον κ. Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ, ήδη από την εποχή που ο κ. Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος;»

Και συνεχίζουν σε σκληρό ύφος: «Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο αντίπαλος είναι αλλού.

Νέα αντίδραση από συνεργάτες του Σαμαρά

Κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξης:

«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις αναφορές του προσωρινού προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη για δήθεν σχέσεις του κ. Σαμαρά με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ και εκπροσωπείται από τον κ. Κλωνάρη.

Γιατί:

Πρώτον, η επιλογή της εταιρείας έγινε με ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ και τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων και των τεσσάρων υποψηφίων.

Δεύτερον, θυμίζουμε ότι για τις εκλογές της ΝΔ είχε αρχικά επιλεγεί από τη διεύθυνση πληροφορικής και τη διεύθυνση προμηθειών της ΝΔ άλλη εταιρεία, απόφαση που άλλαξε μετά τις γνωστές θορυβώδεις αντιδράσεις του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Με αποτέλεσμα, να γίνει η διαδικασία από την αρχή, και να επιλεγεί η info-solutions, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο ίδιος ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Τρίτον, ο κ. Κλωνάρης που εκπροσωπεί την εταιρεία που ανέλαβε το έργο, είναι παντελώς άγνωστος στον κ. Αντώνη Σαμαρά. Αντίθετα, ο κ. Κλωνάρης συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία είτε ως υπάλληλος, είτε ως μέτοχος, είτε ως ιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικής, ήδη από την εποχή όπου ο κ. Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος.

Τέταρτον, ελέχθη ότι επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, η εταιρεία αυτή ανέλαβε έργο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι ότι η info-solutions (με αυτό ή με άλλο όνομα) είχε ήδη από δεκαετίας επιλεγεί από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, για τη συντήρηση δικτύων, έχοντας αντίστοιχη σύμβαση με τους συντηρητές του ασανσέρ, τους απολυμαντές ή τους καθαριστές των εγκαταστάσεων. Η σύμβαση ήταν αξίας 562 ευρώ/μήνα και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πέμπτον, ο κ. Πτωχός στον οποίο ονομαστικά αναφέρθηκε ο κ. Μεϊμαράκης, θέλει να δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον κ. Κλωνάρη και τις εταιρείες του, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Και λυπάται που υποχρεώνεται δημόσια να διαψεύδει τον κ. Μεϊμαράκη.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk