• Αναζήτηση
 • Η Κεντρική ζητά από την Κύπρου άμεση έκδοση κεφαλαίου

  Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κεφαλαιακή θωράκιση της Τράπεζας Κύπρου ζητά η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου θέτοντας μάλιστα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στη Διοίκηση του ιδρύματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε κυπριακά ΜΜΕ με νέα αυστηρή επιστολή προς την Τράπεζα Κύπρου, η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ζήτησε να προωθηθεί αμέσως η διαδικασία έκδοσης κεφαλαίου, με ελάχιστο όριο το 1 δισ. ευρώ.

  Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κεφαλαιακή θωράκιση της Τράπεζας Κύπρου ζητά η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου θέτοντας μάλιστα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στη Διοίκηση του ιδρύματος.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε κυπριακά ΜΜΕ με νέα αυστηρή επιστολή προς την Τράπεζα Κύπρου, η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ζήτησε να προωθηθεί αμέσως η διαδικασία έκδοσης κεφαλαίου, με ελάχιστο όριο το 1 δισ. ευρώ.

  Με την επιστολή η κυρία Γιωρκάτζη δίδει διορία έως την προσεχή Παρασκευή για να ληφθούν αποφάσεις, ενώ θέτει ως καταληκτική ημερομηνία την 8η Αυγούστου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου διατίθεται ακόμη και να παύσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει στις υποδείξεις της, αξιοποιώντας στο έπακρο τις εξουσίες που της δίνει η νομοθεσία.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk