Την ένταξη της αλυσίδας καταστημάτων Κωτσόβολος στην κατηγορία των Μεγάλων Συνεργατών του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus ανακοίνωσε η Alpha Bank, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου των συνεργαζομένων με την τράπεζα επιχειρήσεων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία με την εταιρεία Κωτσόβολος, την Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών με ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξασφαλίσθηκε με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των προνομιακών προσφορών και υπηρεσιών που ήδη απολαμβάνουν οι κάτοχοι των καρτών Bonus.
Η εταιρία Κωτσόβολος είναι μέλος της Dixons Retail, μεγάλου ευρωπαϊκού ομίλου που εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών μέσα από πολλαπλά κανάλια, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών υποστηρίξεως σε όλο τον κύκλο ζωής των συσκευών.
Πλέον, μέσω του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr, οι κάτοχοι των καρτών Bonus μπορούν να συλλέγουν Bonus πόντους με αναλογία 4 πόντων για κάθε 1 Ευρώ αγορών και να επωφελούνται των προνομιακών προσφορών του Προγράμματος, που ισχύουν τόσο για τη συλλογή όσο και για την εξαργύρωση των πόντων.
Επιπλέον, με αφορμή την ένταξή της στο Πρόγραμμα Bonus, η Κωτσόβολος προσφέρει, σε συνεργασία με την Τράπεζα, 5.000 πόντους στην πρώτη αγορά που θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 14.6.2014, καθώς και μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας LED 50″ Smart Toshiba στην αποκλειστική τιμή των Ευρώ 479, χωρίς εξαργύρωση πόντων.
Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, τους όρους και τη διάρκειά τους, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/bonus.