Οπως κάθε χρoνιά έτσι και φέτος για τις γιορτινές ημέρες, το ξενοδοχείο Ηilton προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα. Το εστιατόριο Βυζαντινό την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελεί μια ιδανική πρόταση για οικογένειες με παιδιά, καθώς θα διαθέτει μπουφέ ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς του φίλους, ζωντανή μουσική αλλά και παιδικό πρόγραμμα με φουσκωτό κάστρο και ανιματέρ

Βέβαια, το καθιερωμένο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ηilton αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα της πόλης. Ετσι, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα ανέβει στα decks του Galaxy για ένα μεγάλο πάρτι υπό τους ήχους της eclectic lounge και της sophisticated dance, ενώ την ίδια στιγμή στο ballroom του Hilton, δέκα DJs θα εναλλάσσονται ως το πρωί. Τέλος, επειδή η καλή χρονιά από το πρωινό φαίνεται, μετά το ξενύχτι μπορείτε κατευθυνθείτε στο Βυζαντινό για να απολαύσετε το παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο πρωινό, το οποίο θα σερβίρεται από τις 4.30 έως τις 10.30 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr ή το www.hiltonia.gr. Για να κλείσετε τραπέζι, τηλεφωνήστε στο τηλ. 210 7281351.