Εδώ και δύο χρόνια, η ηθοποιός Τζέσικα Λανγκ και ο σύντροφός της, σεναριογράφος και ηθοποιός, Σαμ Σέπαρντ έχουν χωρίσει.

Το ζεύγος που ξεκίνησε τη σχέση του από το 1982 έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Χάνα και τον Σάμουελ, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του αμερικάνικου περιοδικού People, «ακολουθούν ξεχωριστές ζωές».

Η 62χρονη Τζέσικα Λανγκ που πρωταγωνιστεί ως Κονστανς στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «American Horror History» στο αμερικανικό καλωδιακό κανάλι FX, προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα καθώς επίσης και για βραβείο των Screen Actors Guild. Η επόμενη εμφάνισή της θα είναι στην ταινία «The Vow» όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με την Ρέιτσελ Μακ ‘Ανταμς.

Εκπρόσωπος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού επιβεβαίωσε την πληροφορία -χωρίς, όμως, να σχολιάσει περαιτέρω το γεγονός, ενώ από την πλευρά του Σαμ Σέπαρντ δεν έχουν γίνει δηλώσεις.

Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι υπήρξε μαζί περισσότερο από 28 χρόνια αλλά δεν είχε επισημοποιήσει την σχέση του. Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν σχετικά οι ίδιοι απαντούσαν: «έχουμε έναν ισχυρό δεσμό που δεν χρειάζεται «υπογραφές και χαρτιά…»