«Ποτέ δεν συνήλθε από το θάνατο της μητέρας του», είπε ο Ράιαν Ο’ Νιλ για τον Ρέντμοντ Ο’ Νιλ, γιο που απέκτησε με τη Φάρα Φόσετ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009.

Η παραπάνω δήλωση έγινε στο περιοδικό People έξω από το δικαστήριο όπου ο 26χρονος βρέθηκε πρόσφατα με την κατηγορία για κατοχή ηρωίνης και οπλοκατοχή.

Ο Ρέντμοντ συνελήφθη την Τρίτη 2/8 όταν η αστυνομία ανακάλυψε ηρωίνη και μαριχουάνα στο αυτοκίνητό του στη Σάντα Μόνικα, ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμά του, οι αρχές ανακάλυψαν ένα γεμάτο όπλο.

Ο δικηγόρος του Ο’ Νιλ ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου. «΄Όλα αυτά (έγιναν) εξαιτίας των ναρκωτικών. Αυτό που έχουμε εδώ είναι ξανακύλισμα…Είναι η φύση της ασθένειας». Κι όσο για την ετεροθαλή αδερφή του Ρέντμοντ, Τατούμ Ο’ Νιλ, δήλωσε: «Είναι εξαρτημένο άτομο…Προσευχόμαστε γι’ αυτόν κάθε μέρα».

Ο δικαστής όρισε για τον Ρέντμοντ να παραμείνει έγκλειστος χωρίς εγγύηση μέχρι τις 24 Αυγούστου όπου θα διεξαχθεί ακροαματική διαδικασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος Ρέντμοντ αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο. Μετά από ανάλογες συλλήψεις στο παρελθόν ο γιος της Φάρα Φόσετ δήλωσε ότι θα παραμείνει «καθαρός» έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στο Λος Άντζελες