Με 7,7% μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι, με εντυπωσιακό μέσο όρο τις καθημερινές που αγγίζει το 24,3% αλλά και με αντίστοιχα υψηλά ποσοστά και στο σύνολο της εβδομάδας (7,2% και 23%), το δελτίο του Μega κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ όλων των εποχών για την τηλεοπτική σεζόν 2008-09.

Υπό τη διεύθυνση του κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου, το δελτίο του μεγάλου καναλιού με ισχυρή ταυτότητα και άποψη πρωταγωνίστησε στα μεγάλα γεγονότα με συστατικά επιτυχίας την υπευθυνότητα και τη συλλογική προσπάθεια. Με την Ολγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές, τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τους Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλο Τσίμα, Μανώλη Καψή, Γιώργο Οικονομέα,Μαρία Σπυράκη,Πάνο Σόμπολο, Μαρία Καρχιλάκη, Δημήτρη Καμπουράκη στον σχολιασμό δημιουργήθηκε ένα δελτίο που μπορεί να αναδεικνύει την ουσία της είδησης και να προχωρεί σε βάθος αναλύοντας και σχολιάζοντας όλες τις πλευρές της επικαιρότητας.

Εξαιρετική ήταν και η πορεία των ενημερωτικών εκπομπών του Μega. Συγκεκριμένα η «Κοινωνία ώρα Μega» με τους κ.κ. Γ. Οικονομέα και Δ. Καμπουράκη ανέβασε τον μέσο όρο τηλεθέασης και κατέκτησε τη δεύτερη θέση αφού συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 227.617 τηλεθεατές. Πρώτη σε αριθμό τηλεθεατών αναδείχθηκε η εκπομπή «ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο» με τους κ.κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη με 211.017 τηλεθεατές. Κατά 126 χιλιάδες ανέβασε τον μέσο όρο τηλεθεατών της η εκπομπή του κ. Γ. Πρετεντέρη «Ανατροπή», η οποία σημείωσε μέσο όρο 17,1% και 410 χιλιάδες τηλεθεατές.

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσαν εξάλλου και οι εκπομπές «Πρωταγωνιστές» με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και 16,4% τηλεθέαση, η «Ερευνα» με τον κ. Π. Τσίμα και 14,4% μέσο όρο και η «Εμπόλεμη Ζώνη» με τον κ. Σωτήρη Δανέζη και 11,1%.

Τέλος, έχοντας διανύσει μια σεζόν στη διάρκεια της οποίας το Μega μετέδωσε πολλά και σημαντικά αθλητικά γεγονότα, το ραντεβού με τις σημαντικές αναμετρήσεις ανανεώνεται για την ερχόμενη σεζόν, με αγώνες Champions League και με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να αγωνίζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.