Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο οπερατέρ του Alpha Γιώργος Σωτηρόπουλος. Με λόγια συγκίνησης τον αποχαιρέτισε ο τηλεοπτικός σταθμός, μιλώντας για έναν δάσκαλο, φίλο και συμπαραστάτη. «Ένας άνθρωπος που λάτρευε την εικόνα και αναζητούσε πάντα το τέλειο φως για τα γυρίσματά του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Alpha
«Η οικογένεια του Alpha θρηνεί για ένα ακόμη μέλος της…
Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ένας από τους πρώτους και καλύτερους εικονολήπτες της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε χθες, σε ηλικία 69 ετών, αγναντεύοντας τη θάλασσα που τόσο αγαπούσε.
Ο Γιώργος ήταν για όλους εμάς δάσκαλος… φίλος… συμπαραστάτης…
Ένας άνθρωπος που λάτρευε την εικόνα και αναζητούσε πάντα το τέλειο φως για τα γυρίσματά του… Ακούραστος, βοηθούσε πάντα τους νεότερους.. Πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη και μια ευγένεια που τον έκανε να ξεχωρίζει, όσο αντίξοες κι αν ήταν οι συνθήκες.
Οι φίλοι και συνάδελφοί σου σε αποχαιρετούμε.
Καλό ταξίδι στο φως… Γιώργο…».
Φοίβος Δεληβοριάς: «Ο Γιώργος ήταν ένας άγγελος»
O Φοίβος Δεληβοριάς από την Αμοργό όπου βρίσκεται για συναυλία, αφιέρωσε τη βραδιά στη μνήμη του Γιώργου Σωτηρόπουλου. «Όλα τα τραγούδια θα ακουστούν γι’ αυτόν» είπε χαρακτηριστικά.
View this post on Instagram






