Αστυνομικός φέρεται να εγκατέλειψε τη φρούρηση   σημαντικού προσώπου από το Μέγαρο Μαξίμου και να  ενεπλάκη σε επεισόδιο  οικογενειακής βίας που κατέληξε στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα!

Ενα νέο εντυπωσιακό περιστατικό καταγγελλόμενης χαρακτηριστικής αδιαφορίας κι ανεπάρκειας από ενστόλους,  αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό νεαρής γυναίκας από πυροβολισμό που έριξε ένας φίλος της αστυνομικός που φρουρούσε την κατοικία πρώην υπουργού στα δυτικά προάστια, ένα ακόμη πιο ακραίο σχετικό κρούσμα φαίνεται να κατέγραψε η ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε…

 Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ένας αρχιφύλακας κεντρικού τμήματος της Αθήνας που είχε αναλάβει τη φρούρηση οικείου προσώπου κορυφαίου πολιτικού, εγκατέλειψε τη σκοπιά του και κατευθύνθηκε προς γειτονική περιοχή όπου τον περίμενε μία στενή συγγενής του, προκειμένου να επιλύσουν προσωπικά κι οικογενειακά ζητήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή υπήρξε συμπλοκή του ενστόλου με την συγγενή του . Η γυναίκα  κατέφυγε στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα, για να προχωρήσει σε σχετικές μηνύσεις και καταγγελίες για  άσκηση βίας από τον υποτίθεται …ακλόνητο, στατικό φρουρό του προσώπου από το Μεγαρο Μαξίμου, ο οποίος εμφανίσθηκε λίγες ώρες αργότερα.
«Το Βήμα» επικοινώνησε με τους υπευθύνους της αστυνομικής υπηρεσίας που συνέταξαν τη σχετική δικογραφία οι οποίοι όμως αρνήθηκαν ν αναφέρουν οτιδήποτε.
Σημειώνεται ότι το κτίριο  το οποίο φρουρούσε ο …αποχωρήσας αστυνομικός είχε γίνει προ δύο ετών στόχος εμπρηστικής επίθεσης.