Το “BHMAGAZINO” το οποίο κυκλοφορεί όπως κάθε εβδομάδα μαζί με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την Dream Team της εμβληματικής παράστασης μπαλέτου «Δον Κιχώτης».

Μια παράσταση διεθνούς επιπέδου με διάσημους συντελεστές η οποία θα παρουσιαστεί στις 20 Μαρτίου, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ο διεθνούς φήμης Βραζιλιάνος χορογράφος και χορευτής Τιάγκο Μπορντίν και η διάσημη ελληνίδα fashion designer Μαίρη Κατράντζου, συνεργάζονται για πρώτη φορά με αφορμή την πολύκροτη αυτή παράσταση.

Πρόκειται για την κλασσική χορογραφία του Μαριίς Πετιπά στην οποία ο Μπορντίν έχει «χαρίσει» κάτι και από την δική του προσέγγιση. Τα κοστούμια της δικής μας Μαίρης Κατράντζου, η οποία κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της παγκόσμιας μόδας, θυμίζουν αυτές των παραστάσεων μπαλέτου στα σημαντικότερα θέατρα του πλανήτη. Διαβάστε λοιπόν τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των συντελεστών και απολαύστε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση από την όλη προετοιμασία.

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης ένα πορτραίτο του Μάικλ Μπλούμπεργκ, του πάμπλουτου αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, ο οποίος πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, ένα ταξίδι στην Παύλιανη της Φθιώτιδας με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, συνεντεύξεις με επιστήμονες, εικαστικούς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Όπως μόνο το “BHMAGAZINO” ξέρει να επιλέγει και παρουσιάζει…