• Αναζήτηση
 • Εξοπλιστικά: Εκτός φυλακής μετά από 7 και πλέον χρόνια ο Γ. Σμπώκος

  Ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ποινικής του εμπλοκής αρνείται όσα του αποδίδονται, είχε προχωρήσει σε συγχώνευση ποινών που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα.

  Εκτός φυλακής είναι μετά από εφτά και πλέον χρόνια ο  πρώην γενικός γραμματέας της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, Γιάννης Σμπώκος. Ο κατηγορούμενος  εμπλέκεται σε σειρά δικογραφιών που αφορούν την προμήθεια εξοπλιστικών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου.

  Είχε προηγηθεί η καταδίκη του σε 10 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το Τριμελές εφετείο κακουργημάτων που εκδικάζει την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ από την σουηδική Ericsson, με το δικαστήριο ωστόσο να του χορηγεί ανασταλτικό στην έφεση.

  Παράλληλα, ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ποινικής του εμπλοκής αρνείται όσα του αποδίδονται, είχε προχωρήσει σε συγχώνευση ποινών που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα.

  Έτσι, από την περασμένη Πέμπτη αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους).

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk