Ο Πικραμμένος «δείχνει» τον Παπαγγελόπουλο στην κατάθεσή του

Στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή αναφέρει ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση με τρόπο που «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό τη στοχοποίησή του.

Διαβιβάστηκε στην Βουλή η κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού και νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου, στην οποία, φέρεται να διατυπώνει την εκτίμηση ότι πίσω από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis βρισκόταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πικραμένος κατονομάζει τον κ. Παπαγγελόπουλο πιθανολογώντας ότι ήταν ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα όσον αφορά τον σχεδιασμό των διώξεων των δέκα πολιτικών προσώπων.

Φέρεται δε να υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό τη στοχοποίησή του.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk