To εικονικό εξώφυλλο του άλμπουμ «Horses» της Πάτι Σμιθ, αποτέλεσε έμπνευση για δεκάδες editorial και φωτογραφήσεις μόδας. Τώρα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια μόδας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Page Six η 72χρονη Πάτι Σμιθ θα εμφανιστεί στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια του Saint Laurent.

Η φωτογράφηση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, ενώ τα διαφημιστικά θα βγουν στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2020.

Ο Στίβεν Σέμπρινγκ, ο οποίος φωτογράφισε την Πάτι Σμιθ για το εξώφυλλο του περιοδικού Spin το 1995 και πέρασε 11 χρόνια γυρίζοντας ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, θα είναι ο φωτογράφος της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Δείτε ακόμα – Ο Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent

Πρόσφατα ο οίκος Saint Laurnet «επιστράτευσε» τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς για να διαφημίσει την ανδρική σειρά ρούχων και την τραγουδίστρια Dua Lipa για την καμπάνια προώθησης του νέου αρώματος.

Ανάμεσα στα ονόματα διάσημων μουσικών που έχουν συνεργαστεί με τον κορυφαίο γαλλικό οίκο μόδας  brand είναι ο Μέρλιν Μάνσον, η Κόρτνεϊ Λαβ και οι Daft Punk.