Καλεσμένος στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον βρέθηκε ο Τζον Τραβόλτα, όπου και μίλησε για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «The Fanatic» σε σκηνοθεσία του Φρεντ Ντερστ.

Στην ταινία, βλέπουμε ότι ο Τζον Τραβόλτα είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε για να πλησιάσει σε μια διασημότητα που θαυμάζει και ο ηθοποιός αναρωτήθηκε «πού μπαίνει η γραμμή ενός κινηματογραφικού αστέρα; Πού μπαίνει η γραμμή ενός θαυμαστή;», ενώ περιγράφοντας τον χαρακτήρα του ήρωα που υποδύεται λέει ότι είναι «σοβαρός» αλλά και ταυτόχρονα παραμένει «παιδί».

«Στην αρχή τον παρουσιάζω σαν έναν ειλικρινή θαυμαστή… μετά βρίσκεται σε σύγχυση και μετατρέπεται σε κυνηγό» σημείωσε ο Τζον Τραβόλτα, στην συνέντευξή του, ενώ μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Ντερστ, ο ηθοποιός είπε ότι «είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης και σπουδαίος ηθοποιός» και αποκάλυψε ότι οι δυο τους «αυτοσχεδιάζουν πριν από κάθε σκηνή» για να μπει ο Τραβόλτα στη σκέψη ενός τρελαμένου θαυμαστή.

Ποιος είναι ο καλύτερος Τζον Τραβόλτα;

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή  «The Tonight Show»  με τον Τζίμι Φάλον, ο Τζον Τραβόλτα αντιμετώπισε τον παρουσιαστή σε μία απολαυστική μάχη, για να βρεθεί ο καλύτερος Τζον Τραβόλτα.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…