• Αναζήτηση
 • «Χτυπάει» Μπενζιά ο Ολυμπιακός

  Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά από τη Λιλ, με το γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό να φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη

  Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη φαίνεται ότι αλλάζει κάπως τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν πλέον στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

  Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα με ικανότητα στη δημιουργία. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιασίν Μπενζιά που ακούστηκε για την ομάδα του Μαρτίνς και βρίσκεται στη λίστα για αντί-Φορτούνης.

  Σύμφωνα με την Equipe μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με τη Λιλ για το γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ώστε να δουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

  Όπως αναφέρει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Μπενζιά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους.

  Ο Μπενζιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε από τη Λιλ την περασμένη σεζόν, και ο Ολυμπιακός επιθυμεί κι αυτός τον δανεισμό του.

  Η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον 25χρονο με 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk