Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου Χειλάκη ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν να διαδίδονται φήμες, που ήθελαν τον ηθοποιό να βρίσκεται πολύ κοντά στο θάνατο, εξαιτίας όγκου που βρέθηκε, σύμφωνα με τις φήμες, στο κεφάλι του.

Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου, ξεκαθάρισαν την κατάσταση σε μία κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό people.

«Αυτή η περιπέτεια υγείας συνέβη τον Γενάρη του 2012. Είναι κάτι παλιό, το οποίο έχω αφήσει πίσω μου. Το αποκάλυψα τώρα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσα σε μια στήλη των Νέων που λεγόταν Αυτή ήταν η σωτηρία μου.  Η δική μου σωτηρία ήταν ο γιατρός μου, ο Χρήστος Γεωργάλας, που ο άνθρωπος ήρθε από το εξωτερικό για να με χειρουργήσει και δεν πληρώθηκε καν.» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Από εκεί και πέρα, έγινε τεράστιο θέμα στα media ότι πεθαίνω τώρα. «Ο Χειλάκης έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και πεθαίνει». Είναι η ηλιθιότητα της πληροφορίας…» σχολίασε καυστικά.

View this post on Instagram

Αθηνά Μαξίμου & Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θέλουμε να είμαστε ενοικιαζόμενοι πρωταγωνιστές• θα ήταν βαρετό. . . . Ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή δοκιμάζουν αυτό το καλοκαίρι τη νέα τους συνεργασία στην τραγωδία του Σοφοκλή, «Αντιγόνη» και μιλούν στη Στέλλα Χαραμή για όσα τους δένουν, όσα τους χωρίζουν, εξηγώντας γιατί δεν τους απασχολεί να κάνουν μεγάλους ρόλους μα ούτε και να διακριθούν. [▪ Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε στο link που θα βρείτε στο bio!] #interview #actors #monopoligr #art #culture

A post shared by monopoligr (@monopoligr) on

Φανερά ενοχλημένη ήταν και η σύζυγός του, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα προκάλεσαν τον πανικό και στην οικογένεια του ηθοποιού.

«Μας πήραν τηλέφωνο έντρομοι οι συγγενείς μας από την Κρήτη, οι οποίοι διάβασαν σε site «Ο Χειλάκης μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση στο κεφάλι λόγω καρκίνου».

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα» είπε ο ηθοποιός, «δεν έχω καρκίνο, δεν πεθαίνω από καρκίνο, δεν ήταν και τότε μέσα στον εγκέφαλο ο καρκίνος. Ήταν στη βάση του κρανίου, δηλαδή μπροστά από το μάτι. Εντάξει;»