• Αναζήτηση
 • Πυροβολισμοί σε μπαρ στο Νιου Τζέρσεϊ – 10 τραυματίες

  Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μπαρ στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μπαρ στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

  Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι αρχές έλαβαν αναφορές για πυροβολισμούς στις 12.25πμ τοπική ώρα, έξω από το J&J Liquor & Bar στη Λεωφόρο Brunswick.

  Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν θύματα μέσα και γύρω από το κατάστημα. Πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ ένα από θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται στο χειρουργείο.

  Oι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, ενώ ο τοπικός σύμβουλος Jerell Blakeley δήλωσε ότι αναμένεται να ζητήσει τη συμβολή του στρατού και τις εθνικής φρουράς των ΗΠΑ. «Αυτού του είδους η σφαγή δεν θα έπρεπε να είναι κανονικότητα, αλλά τείνουν να γίνουν κοινός κίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Blakeley.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk