• Αναζήτηση
 • Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την τροχαία να ενημερώνει πως έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές, τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την τροχαία να ενημερώνει πως έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές, τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

  Στην ε.ο. Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνται με αργή ταχύτητα μετά την Κινέττα, ενώ στα διόδια του Ισθμού οι ουρές φθάνουν τα 100 μέτρα. Στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

  Ο Αστυνόμος Β’ Γεώργιος Αρσένος από τον θάλαμο επιχειρήσεων της τροχαίας Αττικής μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ε ότι τα οχήματα κινούνται με μικρές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της μαλακάσας στην Ε.Ο Αθηνών λαμίας ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις Λεωφόρους Μαρκοπούλου, Μαραθώνος και στην παραλιακή.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk