Μέχρι πριν από λίγους μήνες, τα προπαγανδιστικά-λασπολογικά κέντρα Συριζαϊκής παραπληροφόρησης και Πέμπτης Φάλαγγας, στην καρδιά του Κοινοβουλίου μας, αφόριζαν υβριστικά και εικονοκλαστικά τα αναμορφωτικά 40 χρόνια στην Ελληνική μεταδικτατορική πολιτική πορεία.

Στόχος αυτής της κατά συρροήν ανοίκειας και πισώπλατης επίθεσης από το κατ’ ευφημισμόν και κατ’ επίφασιν ριζοσπαστικό Συριζαϊκό βαβυλωνιακό συνονθύλευμα, ήταν η μεταπήδησή του, από τις βρισιές, στην άλωση και στην ισοπεδωτική τελική λεηλασία του κεντρο-σοσιαλιστικού χώρου, με τον βασικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ και τα συγγενή σχήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και του σημερινού, συλλεκτικού Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ).

Το περίεργο, σε όλην αυτή την ιστορία της βάρβαρης συμπεριφοράς του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του συνόλου του δημοκρατικού μεταπολιτευτικού χώρου, με κεντρικό στόχο το ΠΑΣΟΚ, ήταν η επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ με τα συντρίμμια και τα λάφυρα από το άλλοτε κραταιό αυτό Κίνημα.

Και το χειρότερο: Με τη λεηλασία αυτή, που ξεκίνησε με τη βοήθεια ομάδας από γενίτσαρους και Εφιάλτες στα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, στην τελική γελοιωδέστερη μορφή των Παναλέξηδων και Συριζανέλ, προχώρησε και στην ιερόσυλη τυμβωρυχία του Ανδρεοπαπανδρεϊκού παρελθόντος.

Δηλαδή, του ιστορικού αυτού Κινήματος, που συμπορεύτηκε, στις δεκαετίες 1970-1980, με το λαοπρόβλητο ευρωσοσιαλιστικό μέτωπο της εποχής αυτής (Φρανσουά Μιτεράν, Μπετίνο Κράξι, Μάριο Σοάρες, Φελίππε Γκονζάλες, Ανδρέας Παπανδρέου, Ούλοφ Πάλμε, Βίλι Μπραντ, Μπρούνο Κραϊσκι κ.α.) και συνέβαλε στη μετατροπή της τότε ΕΟΚ, (Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας), σε πρότυπο Ένωσης κρατών με πολλαπλή οικονομική και πολιτική ανάπτυξη, αλλά και υποδειγματική κοινωνική αλληλεγγύη και πρόνοια.

Τελικά, οι Εφιάλτες και γενίτσαροι, τα τοξικά αυτά απόβλητα του ΠΑΣΟΚ, τσάκισαν τα μούτρα τους. Με πρώτο και τρανταχτό χαστούκι κατά των κατσαπλιάδων, την πανηγυρική εκλογή της Φώφης Γεννηματά ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ με 220.000 ψήφους (Ιούνιος 2015).

Μπροστά σε κλειστές πόρτες

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας, με τη νεοσταλινική αυλή του, δεν το βάζουν κάτω. Παρά τους καταποντισμούς τους, στις δημοσκοπικές μετρήσεις και παρά τις κλειστές πόρτες που αντικρίζουν, σε κάθε απόπειρά τους να διεισδύσουν και να μολύνουν πολιτικά, όχι μόνο τον ελληνικό, αλλά και τον διεθνή σοσιαλιστικό χώρο, (λόγω του οπορτουνιστικού τους χαρακτήρα), τελικά το μόνο που πετυχαίνουν είναι:

  • Να διεισδύουν απρόσκλητοι, ως παρείσακτοι «ξενομπάτες», όπως οι απρόσκλητοι στις συνεστιάσεις «κωμαστοί», οι οινόφλυγες κοινώς μπεκρήδες, γλεντοκόποι από τα περίχωρα της αρχαίας Αθήνας, όπως αυτοί αναφέρονται στο «Συμπόσιον» του Πλάτωνος.

Η προ ημερών ονομαστική γιορτή του Αντώνη Λιβάνη επιβεβαιώνει πλήρως αυτή την ανέλπιστη συρροή ενός περίπου λόχου Συριζαίων, στην οικία του επιστήθιου αυτού συνεργάτη και φίλου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Μάλιστα, ήταν τόσο ορμητική η είσοδος των άλλοτε πολιτικών εισαγγελέων του «βρώμικου ’89», στην κατοικία του Αντ. Λιβάνη, ώστε ο επικεφαλής της Συριζαϊκής παρέας Αλέκος Φλαμπουράρης, να πειράξει τη Φώφη Γεννηματά γιατί «εμπόδιζε», με την παρουσία της, στην ίδια γιορτή, την Συριζαϊκή εισβολή.

Η κυρία Φώφη Γεννηματά ορθά απαξίωσε ν’ απαντήσει. Ορθότατα όμως έδωσε αργότερα την απάντηση στον Φλαμπουράρη, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, για το περιστατικό:

«Ήλθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»!

Στις επτά αυτές λέξεις του θυμοσοφικού γνωμικού, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συμπυκνώνει την καταλυτική για τους αδιάντροπους και αγροίκους Συριζαίους νέα σθεναρή αντιμετώπιση, από το ΠΑΣΟΚ, της κυβερνώσας θρασυδειλίας.

Όμως στον ασυμμάζευτο λαϊκιστή Φλαμπουράρη, θα ταίριαζε ως εξής η παράφραση του γνωστού λαϊκού γνωμικού «Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι»: «Δώσε θάρρος στον Αλέκο να σ’ ανέβει και στο σβέρκο»!

Κλείνοντας αυτό το σημείωμα, αισθάνομαι το χρέος να στηλιτεύσω την αήθη, για την κοινοβουλευτική τάξη, συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός, με ασυγκράτητη αναίδεια και ηττοπάθεια, σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή, μόλις η κυρία Φώφη Γεννηματά άρχισε τον αγόρευσή της, συμπαρασύροντας στη φυγή του και τον πειθήνιο κοινοβουλευτικό αλλά και τον υπουργικό λόχο του…

Πού να ολοκλήρωνε και την κατάληψη όλων των εξουσιών, σύμφωνα με τους οραματισμούς της Περιστέρας…

Συμπέρασμα: «Αρχή άνδρα δείκνυσι»… Ή άλλως πώς: Αυτός δεν ντροπιάζει σήμερα μόνον την Ελλάδα, αλλά και με το ίδιο μαγάρισμα απειλεί και τους αφελείς «προστάτες» του από την Εσπερία…