Από το 1895 ο Οίκος Zolotas έχει χαράξει μοναδική πορεία στο χώρο του κοσμήματος. Έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου ο χρυσός συναντά την ιστορία αναβιώνοντας αρχαιοελληνικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας.

Κάθε συλλογή και ένας συμβολισμός στο ατέλειωτο ταξίδι στη χώρα της αισθητικής. Στο κεντρικό του κατάστημα στην καρδιά της Αθήνα, στην οδό Πανεπιστημίου, ο Οίκος Zolotas μας ταξιδεύει μέσα από τα θρυλικά μοτίβα των συλλογών του σε ένα κόσμο που η Ελληνική πολιτισμική κληρονομιά συναντά τη χειροποίητη υψηλή κοσμηματοποϊια

Τα μοναδικά κοσμήματα του οίκου ZOLOTAS έχουν στολίσει με την λάμψη τους και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό τους διεθνείς προσωπικότητες – όπως τις Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor, Grace Kelly και Catherine Deneuve.

Η φιλοσοφία του οίκου ZOLOTAS υφαίνεται γύρω από τη σύλληψη της ιδέας του ‘μοναδικού’ και τη δημιουργία του ‘ωραίου’. Με πιστό σύμμαχο το χρόνο και περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στην τέχνη του κοσμήματος, γενιές τεχνιτών κατάφεραν να αναβιώσουν αρχαίες ελληνικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας και να τις τοποθετήσουν στα πλαίσια της σύγχρονης πολυτέλειας και των μοντέρνων σχεδίων, εξασφαλίζοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα

Πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στην πολιτιστική μας κληρονομιά, τα κοσμήματα του οίκου εξελίσσονται συνεχώς στιλιστικά, προσαρμόζονται στη σύγχρονη αισθητική και το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό.