• Αναζήτηση
 • ΥΠΕΞ πΓΔΜ: Έτοιμοι για το «πράσινο φως» από ΝΑΤΟ

  Αισιοδοξία ότι τα Σκόπια θα λάβουν την έγκριση ώστε να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με το ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος, Νικολά Ντιμιτρόφ, δηλώσεις οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτές του έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αισιοδοξία ότι τα Σκόπια θα λάβουν την έγκριση ώστε να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με το ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος, Νικολά Ντιμιτρόφ, δηλώσεις οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτές του έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

  «Εχουμε μεγάλες ελπίδες, νομίζω όλα έχουν δρομολογηθεί, και αναμένεται αυτό να συμβεί αυτή την εβδομάδα» δήλωσε ο Ντιμιτρόφ στο πρακτορείο Reuters, στο περιθώριο της συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων στο Λονδίνο. Διευκρίνισε δε, ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις ενταξιακές συνομιλίες».

  Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει στη Βουλή την περασμένη Τρίτη ότι «τα Σκόπια θα έχουν πρόσκληση για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους που καταγράφονται στο σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών», ενώ άφησε υπόνοιες για ενδεχόμενο βέτο.

  Διαβάστε επίσης:

  Το μεγάλο ψέμα του Καμμένου με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

  Ο Καμμένος όμηρος του Τσίπρα, και οι δύο μαζί στην… παρέλαση του Ζάεφ

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk