• Αναζήτηση
 • Βρετανία: Νέος υπουργός Brexit μετά την παραίτηση Ντέιβις

  Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι διόρισε τη Δευτέρα τον Ντομινίκ Ράαμπ ως νέο υπουργό για το Brexit μετά την παραίτηση του Ντέιβις και όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της πρωθυπουργού «η βασίλισσα ενέκρινε τον διορισμό του βουλευτή Ντομινίκ Ράαμπ ως υπουργού για την Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι διόρισε τη Δευτέρα τον Ντομινίκ Ράαμπ ως νέο υπουργό για το Brexit μετά την παραίτηση του Ντέιβις και όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της πρωθυπουργού «η βασίλισσα ενέκρινε τον διορισμό του βουλευτή Ντομινίκ Ράαμπ ως υπουργού για την Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

  Ο Ράαμπ ήταν προηγουμένως υπουργός Στέγασης.

  Φέρχοφσταντ: Πρέπει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

  Ο επικεφαλής συντονιστής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit δήλωσε τη Δευτέρα ότι η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να είναι ενωμένη καθώς προχωρά στις συνομιλίες για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την παραίτηση του υπουργού για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις.

  «Χάρηκα τη συνεργασία με τον Ντέιβιντ Ντέιβις», δήλωσε ο Γκι Φέρχοφσταντ, που ηγείται της ομάδας του κοινοβουλίου για το Brexit, σε ανάρτησή του στο Twitter. «Ελπίζω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα συσπειρωθεί σε μια θέση για να ολοκληρώσει μια ευρεία συμφωνία για τη σχέση με την ΕΕ. Είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk