H Tudor, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το παγκόσμιο άθλημα Rugby, είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης του Rugby World Cup Sevens 2018 που θα διεξαχθεί στις 20 έως 22 Ιουλίου στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Το Rugby Sevens είναι ένα γρήγορο και θεματικό άθλημα για τους τολμηρούς που εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας Tudor.
ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ

Επτά εκρηκτικοί παίκτες από την κάθε ομάδα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Στo κλασσικό άθλημα rugby συμμετέχουν 30 παίκτες. Το rugby sevens είναι διαφορετικό, με λιγότερους παίκτες και μικρότερη διάρκεια. Οι παίκτες καταλαμβάνουν το χώρο του γηπέδου δημιουργώντας μια φυσική, γρήγορη και τολμηρή ασπίδα, με εκρηκτική ενέργεια, ευελιξία, ξεπερνώντας τα όρια.
Το παιχνίδι είναι έντονο, με συνεχείς εναλλαγές κατεύθυνσης που ηλεκτρίζει και κόβει την ανάσα των θεατών. Στον τελικό του 2013 οι All Blacks Sevens πέτυχαν μια θριαμβευτική νίκη 33-0 κατά της Αγγλίας. Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, στο Σαν Φρανσίσκο στο στάδιο Giants. Για την διεκδίκηση του τίτλου, θα συμμετέχουν 24 ομάδες ανδρών και 16 ομάδες γυναικών με την υψηλής ακρίβειας χρονομέτρηση της Tudor.
TO AΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ RUGBY.

To παγκόσμιο rugby έχει στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος σε όλο τον πλανήτη και την διατήρηση και ενίσχυση των αρχικών αξιών που έκτισαν το σημερινό άθλημα. Σήμερα οι παίκτες ανέρχονται σε 9,1 εκατομμύρια και οι fans του αθλήματος σε 338 εκατομμύρια με 121 διεθνείς ενώσεις αθλήματος rugby.
TUDOR HERITAGE BLACK BAY DARK

Tο Tudor Heritage Black Bay Dark ντύνεται total black.
Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος Μ5602 που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την Tudor.
Tα χαρακτηριστικά στοιχεία του σχεδιασμού του είναι εμπνευσμένα από τα ιστορικά καταδυτικά μοντέλα της Tudor. Όπως η βιδωτή του κορώνα από το διάσημο μοντέλο του 1958, γνωστό ως Big Crown. Οι ωροδείκτες στο καντράν, γνωστοί ως snow flakes, παραπέμπουν στα ρολόγια της δεκαετίας του’70 που η Tudor είχε προμηθεύσει στο Γαλλικό Στόλο. Το κόκκινο τρίγωνο στην περιστρεφόμενη στεφάνη και η κόκκινη ένδειξη waterproof στο καντράν κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο νέο μοντέλο.

Η κάσα του, διαμέτρου 41mm είναι από μαύρο ατσάλι με επικάλυψη PVD,τεχνολογία με φυσική εναπόθεση ατμών, που αρχικά σχεδιάστηκε από τη NASA και προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση.
Είναι εγγυημένα αδιάβροχο για βάθος 200 μέτρων.
Διατίθεται στην αγορά με μαύρο μπρασελέ ή με παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει και λουράκι από μαύρο ύφασμα.

H ΤUDOR

H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια, εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή.
Η δημιουργία της Tudor έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf,ο ιδρυτής της Rolex,κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor.To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.
Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια Tudor τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο.
Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR, όπως Heritage Black Bay, Heritage Ranger, Pelagos,North Flag, Fastrider ,Glamour συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.
Όλα τα μοντέλα της TUDOR διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το 2015 αποκλειστικά από την Tudor και βιδωτή κορώνα στεγανότητας για βάθη από 150 έως 500 μέτρα.
Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS.
www.tudorwatch.com