• Αναζήτηση
 • Βρυξέλλες: Λήξη συναγερμού μετά τις αναφορές για ένοπλο στις Βρυξέλλες

  Αστυνομική επιχείριση βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή των Βρυξελλών. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει ένα κτίριο, στο οποίο φέρεται ότι βρίσκονται αρκετοί ένοπλοι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λήξη συναγερμού σήμανε στις Βρυξέλλες μετά από αναφορές για ένοπλο άνδρα στην περιοχή Φορέ, κοντά στην πλατεία Σεν Ντενί. Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε διευκρίνισε πως «δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση».

  Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ένας Πολωνός ανέφερε πως κάποιος δολοφονήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

  «Ερευνούν τα κτίρια, όμως μπορούμε να πούμε πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση» δήλωσε η εκπρόσωπος.

  Νωρίτερα, οι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί έξω από σπίτι, μέσα στο οποίο φερόταν να βρίσκεται οπλισμένος άνδρας.

  Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση RTBF, στο σημείο βρίσκονταν ένοπλοι αστυνομικοί και ελεύθεροι σκοπευτές, ενώ περιπολούσε κι ένα ελικόπτερο.

  Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους.

  Οι Βρυξέλλες εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας από τον Μάρτιο 2016, όταν καμικάζι βομβιστές είχαν σκοτώσει 32 ανθρώπους στο αεροδρόμιο και το μετρό.

  Νωρίτερα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk