• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Συνεχίζεται η εν κρυπτώ διπλωματία για την ονομασία της ΠΓΔΜ

  «Δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξακολουθούν να διχάζουν τον ελληνικό λαό παίζοντας στην πλάτη του παιχνίδια με τα εθνικά θέματα» αναφέρει η κ. Γεννηματά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η εν κρυπτώ διπλωματία συνεχίζεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, μετά τη συνάντηση που είχε ο έλληνας πρωθυπουργός με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ.

  «Ο κ. Τσίπρας οφείλει τουλάχιστον να απαντήσει αν ανέλαβε δεσμεύσεις για την προώθηση της ενταξιακής διαδικασίας της ΠΓΔΜ χωρίς προηγούμενη λύση στο πρόβλημα» προσθέτει η κ. Γεννηματά, η οποία στρέφει τα «βέλη» της και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

  «Από την άλλη μεριά, η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη για μη λύση στο ζήτημα της ΠΓΔΜ, επιβεβαιώνει την πλήρη ακροδεξιά στροφή του και δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα» σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  «Δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξακολουθούν να διχάζουν τον ελληνικό λαό παίζοντας στην πλάτη του παιχνίδια με τα εθνικά θέματα» καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Γεννηματά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk