• Αναζήτηση
 • Κίνα: Tο μεγαλύτερο κέντρο συναλλαγών καφέ

  Το Τσονγκίνγκ στη νοτιοδυτική Κίνα έγινε το μεγαλύτερο κέντρο συναλλαγών καφέ στη χώρα, καθώς το εμπόριο του καφέ έως τα τέλη του 2017 ξεπέρασε τους αντίστοιχους όγκους της Σανγκάης και του Γιουνάν. Το Χρηματιστήριο Καφέ του Τσονγκίνγκ ανακοίνωσε ότι η αξία των συναλλαγών από τον Ιούνιο του 2016, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί, έως τα τέλη του 2017 ανήλθε στα 13 δισεκ. γιουάν (2 δισεκ. δολάρια).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Τσονγκίνγκ στη νοτιοδυτική Κίνα έγινε το μεγαλύτερο κέντρο συναλλαγών καφέ στη χώρα, καθώς το εμπόριο του καφέ έως τα τέλη του 2017 ξεπέρασε τους αντίστοιχους όγκους της Σανγκάης και του Γιουνάν.

  Το Χρηματιστήριο Καφέ του Τσονγκίνγκ ανακοίνωσε ότι η αξία των συναλλαγών από τον Ιούνιο του 2016, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί, έως τα τέλη του 2017 ανήλθε στα 13 δισεκ. γιουάν (2 δισεκ. δολάρια).

  Μόνο το 2017 ανήλθε στα 9,7 δισεκ. γιουάν, καθιστώντας την πόλη της ηπειρωτικής Κίνας το μεγαλύτερο κέντρο εμπορικών συναλλαγών σε καφέ σε όλη τη χώρα.

  «Το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη είναι τα μεγαλύτερα κέντρα συναλλαγών σε καφέ στον κόσμο, ενώ το Τσονγκίνγκ στοχεύει να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη δυνατότητα παρέμβασης στη διαμόρφωση των τιμών στην διεθνή αγορά και να αλλάξει το υφιστάμενο μοτίβο», δήλωσε ο Πενγκ Ντε, γενικός διευθυντής του Χρηματιστηρίου Καφέ του Τσονγκίνγκ.

  «Τα πλεονεκτήματα της προηγμένης επιμελητείας και υπηρεσιών και η καλή ποιότητα και παραγωγή καφέ από τη γειτονική επαρχία Γιουνάν θα βοηθήσουν τον δήμο να πετύχει τον στόχο του».

  Η κατανάλωση καφέ στην Κίνα αυξάνεται σε ετήσια βάση, με μέσο ρυθμό αύξησης 20% κατ’ έτος. Η αξία της εγχώριας κατανάλωσης καφέ εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 600 δισεκ. γιουάν το 2020.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk