• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

  Η πρώτη παράδοση αγαθών πρώτης ανάγκης από εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στον γενικό γραμματέα του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, Στάθη Ραγκούση, έγινε σήμερα, Δευτέρα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για βοήθεια στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η πρώτη παράδοση αγαθών πρώτης ανάγκης από εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στον γενικό γραμματέα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Στάθη Ραγκούση, έγινε σήμερα, Δευτέρα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για βοήθεια στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

  Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 20 τόνοι εμφιαλωμένο νερό, τρία φορτία με τρόφιμα, στερεά και υγρά μακράς διάρκειας, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

  Η συλλογή γίνεται σε 21 γραφεία δημοτικών τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική και θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

  Σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει συναυλία την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού «Μίκης Θεοδωράκης» και καλεί τους πολίτες αντί εισιτηρίου να προσφέρουν αγαθά πρώτης ανάγκης.

  Πολιτική