• Αναζήτηση
 • Αποθέωση στο Περιστέρι για τους παίκτες του Ατρόμητου

  Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

  Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.

  Περισσότεροι από 400 οπαδοί βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και με συνθήματα πανηγύρισαν μαζί τη νέα επιτυχία της ομάδας. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο πρωτεργάτης της επιτυχίας ο Κάναντι, ενώ από το αποθεωτικό κλίμα δεν «γλίτωσε» κανείς ποδοσφαιριστής.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk