• Αναζήτηση
 • Λεμονής: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου»

  Τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του εστίασε ο Τάκης Λεμονής, μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και την ήττα με 3-1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το χαρακτήρισε «αχρείαστο», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.

  Είπε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα απόψε ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από το ματς με τη Γιουβέντους, λόγω της παρουσίας του Μέσι και του Σουάρες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το φάουλ στο δεύτερο γκολ, που ήταν αχρείαστο. Είχαμε την αίσθηση ότι πάμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, όμως αυτό το δίλεπτο έφερε το 3-0 και δεν είχαμε πλέον το κουράγιο και τη διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας κι ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα κάποιοι παίκτες μπορούσαν να είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, αλλά η γενική εικόνα μας ήταν καλή, αν συνυπολογίσουμε και τον αντίπαλο».

  Αμέσως μετά τόνισε: «Είπα στους παίκτες πως θα βρούμε μία-δύο καλές ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλό. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν χρειαζόταν απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και παρ’ όλο που έπαιζε με δέκα παίκτες, να ανοιχτούμε παράλογα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».

  Και κατέληξε: «Τώρα έχουμε μια τριάδα αγώνων, με τα δύο ματς στην έδρα μας κι ένα στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε και αυτό είναι να συνεχίσουμε στο Europa League».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk