• Αναζήτηση
 • Πέρεθ: «Δεν μπορώ να φανταστώ πρωτάθλημα χωρίς την Μπαρτσελόνα»

  Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στην εφημερίδα «El Espanol», δεν δίστασε να τοποθετηθεί για το πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων εβδομάδων, την πρόθεση των Καταλανών να ανεξαρτητοποιηθούν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στην εφημερίδα «El Espanol», δεν δίστασε να τοποθετηθεί για το πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων εβδομάδων, την πρόθεση των Καταλανών να ανεξαρτητοποιηθούν.  Ο Πέρεθ τόνισε με έμφαση «δεν μπορώ να φανταστώ το πρωτάθλημα χωρίς την Μπαρτσελόνα»…

  «Δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι που δεν φαντάζομαι. Δεν μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς την Καταλονία», αλλά και τη Λίγκα χωρίς την Μπαρτσελόνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεάλ.

  Ο Πέρεθ ρωτήθηκε και  για την επιλογή του να συνεργασθεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Η άφιξη του Ζιντάν προσδιόρισε το μέλλον της ομάδας. Χωρίς αμφιβολία, είναι ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk