• Αναζήτηση
 • Ο Ολυμπιακός δίπλα στην «Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων»

  Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους πρόσφυγες, παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της που είναι δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους πρόσφυγες, παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της που είναι δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό στην «Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων», προκειμένου να γίνουν δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας.

  Κατά την διάρκεια του διημέρου 12-13 Οκτωβρίου αξιολογήθηκαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν έρθει και διαμένουν στην Ελλάδα. Η ομάδα με τη διεθνή ονομασία «Hope Refugees Football Club» στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης δίνει χαρά και κίνητρο στους πρόσφυγες, που παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα ξεχνούν για λίγο τα προβλήματα τους.

  Στις προπονήσεις έδωσε φυσικά το παρόν ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας.

  Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και μίλησε για το σκοπό αυτής της ομάδας: «Να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του γηπέδου και για το υλικό που μας είναι απαραίτητο. Είμαστε στο στάδιο της επιλογής νέων παικτών. Έχουμε έναν κορμό για την ομάδα μας την «Ελπίδα» από την περσινή χρονιά αλλά κάποια παιδιά έχουν φύγει για την κεντρική Ευρώπη. Θέλουμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ και γι΄αυτό γίνονται κάποιες προπονήσεις. Υπάρχει ταλέντο και είδαμε και πέρσι ότι τα παιδιά μετά από τις προπονήσεις προσαρμοζόντουσαν και έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστιόντουσαν το παιχνίδι. Φέτος έχουμε τους ίδιους στόχους. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει καλό κλίμα. Δεν είναι δύσκολο να διαχειριστούμε αυτούς τους παίκτες γιατί το ποδόσφαιρο σ’ όλο τον κόσμο έχει κοινή γλώσσα. Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους παίκτες ένα κίνητρο σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα. Δυο ώρες ξενοιασιάς, χαράς αυτό προσφέρουμε εβδομαδιαία και την Κυριακή τον αγώνα. Το βλέπουμε στα πρόσωπα τους ότι το απολαμβάνουν και το χαίρονται και γι’ αυτό το συνεχίζουμε. Φέτος θέλουμε να συμμετάσχουμε σ’ ένα πρωτάθλημα επιχειρήσεων και να παίξουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια».

  Ο κ. Δομένικος Μασούλας από την πλευρά του στάθηκε στις δράσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους πρόσφυγες τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνέχεια των δράσεων της για παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες που έχουν έρθει στην Ελλάδα παραχώρησε το γήπεδο δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να γίνουν οι δοκιμαστικές προπονήσεις της ομάδας «Ελπίδας Προσφύγων». Μας μίλησε και ο κ. Νικοπολίδης για την χαρά που παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν έρθει απ΄ όλο τον πλανήτη αναζητώντας καταφύγιο στη χώρα μας. Εμείς ως ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να ξεχάσουν, έστω και για λίγες ώρες τα σημαντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Σε συνέχεια των δράσεων μας όπως αυτά που ειπώθηκαν στο συνέδριο του Χάρβαρντ, η βοήθεια προς τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά και πολλά άλλα, πραγματοποιήσαμε τις σημερινές προπονήσεις και θ’ ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με την ομάδα προσφύγων, την Hope Refugees Football Club, προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο της», σημείωσε ο κ. Μασούλας.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk