• Αναζήτηση
 • Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Μιλουτίνοφ

  Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του της συνεργασίας του με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ υπέγραψε έως το 2020 με αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, αλλά και στο buy out για το ΝΒΑ, που θα είναι λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του της συνεργασίας του με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ υπέγραψε έως το 2020 με αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, αλλά και στο buy out  για το ΝΒΑ, που θα είναι λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

  Ο Μιλουτίνοφ ανήκει από το 2015 στους Ερυθρόλευκους και την ίδια χρονιά είχε επιλεγεί στο Νο 26 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. 

  Η ανακοίνωση: 

  «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020».

  «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε στο www.olympiacosbc.gr ο Σέρβος σέντερ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk