ΕΥ Ελλάδας

Ως τις 20 Νοεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του «Επιχειρηματία της Χρονιάς»

Εξαιρετική εμπειρία με πολλά οφέλη χαρακτήρισε τη συμμετοχή και την ανάδειξή του ο νικητής του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2013»

Εξαιρετική εμπειρία με πολλά οφέλη χαρακτήρισε τη συμμετοχή και την ανάδειξή του ο νικητής του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2013» της ΕΥ Ελλάδας κ. Μάρκος Βερέμης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Upstream. Αλλωστε, οι μισές εταιρείες του NASDAQ στην αγορά της Νέας Υόρκης έχουν δημιουργηθεί από νικητές του διαγωνισμού Entrepreneur Of The Year. Εφέτος έχει ξεκινήσει η υποβολή συμμετοχών του διαγωνισμού Ελληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2015», που διοργανώνει η ΕΥ Ελλάδας, ενώ ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό World Entrepreneur Of The Year που θα λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο το 2016, εκπροσωπώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.
Σημαντικές επαφές


Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, με υποβολή υποψηφιότητας ως τις 20 Νοεμβρίου 2015, έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος μιας ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοσή της και αποτελεί ανώτατο ενεργό στέλεχος της διοίκησής της. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός «Entrepreneur Of The Year» είναι ένας θεσμός με ιστορία 30 ετών και παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς διεξάγεται σε περισσότερες από 140 πόλεις σε 60 χώρες. Σύμφωνα με τον κ. Μ. Βερέμη, η συμμετοχή του στον διεθνή διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με εντυπωσιακούς, αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο που συνέβαλαν θετικά στην εταιρεία του.
Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδας, επισημαίνει ότι «Ο διαγωνισμός του έλληνα Επιχειρηματία της Χρονιάς 2015 έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να τιμήσουμε μέσα από αυτόν τον θεσμό τους έλληνες επιχειρηματίες που τόλμησαν και αγωνίστηκαν να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις της ελληνικής πραγματικότητας και με την επιμονή τους κατάφεραν να συμβάλουν ενεργά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό τους αποτύπωμα. Ανθρωποι που θα αποτελέσουν πρότυπα για μια νεότερη γενιά υγιούς επιχειρηματικότητας, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk